Uitnodiging

Er is alle reden voor een nieuwjaarsborrel!

Op de website van de Bappers staat onder het kopje ‘Historie’ een mooie tekst van Bap van der Pol, waarin hij in vogelvlucht terug kijkt op het ontstaan en de ontwikkeling van de hardloopgroep die zijn naam draagt. Het blijkt dat 2017 een jubileumjaar is, met enige fantasie zelfs in twee opzichten. Bap noemt 1952 het ontstaansjaar van de loopgroep en schrijft dat in de tweede helft van de jaren zestig de overstap naar de Waterleidingduinen werd gemaakt. Met andere woorden, de groep bestaat 65 jaar en loopt 50 jaar in de AWD.

Een feestje was wel op z’n plaats geweest dit jaar, maar dat kan natuurlijk alsnog. Alleen niet meer in 2017; dat is te kort dag. Informeel overleg tussen enkele middaglopers heeft geleid tot het besluit om een nieuwjaarsborrel te organiseren voor alle actieve- en niet meer actieve Bappers, en natuurlijk degene die zich verbonden voelen met onze groep.

Op zondag 21 januari 2018 ben je tussen 16.00 en 18.00 uur van harte welkom in het Dorpshuis Vogelenzang, Henk Lensenlaan 2a, 2114 ER Vogelenzang.

Bij binnenkomst krijg je een nieuwjaarsdrankje aangeboden. Vervolgens kun je voor € 1,85 per stuk munten kopen die je kunt inwisselen aan de bar voor diverse dranken. Er is de mogelijkheid om voor de munten contactloos te pinnen.

Voor huur van het Dorpshuis, de inzet van vrijwilligers en de borrelgarnituur zal per persoon € 4,- gevraagd worden. We verzoeken je dringend deze € 4,- contant bij de ingang af te rekenen.

Voor de planning is het wel goed om te weten of je wilt komen. Reageren op de Facebookpagina of via een mailtje naar Ton Gevaert (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Geef dan ook aan of je partner meekomt. Die is van harte welkom natuurlijk.
Wij proberen alle actieve en niet actieve Bappers een uitnodiging per mail te sturen. Echter vanwege adreswijzigingen etc. kunnen wij misschien niet iedereen bereiken. Mochten jullie Bappers en/of belangstellenden kennen die geen uitnodiging hebben ontvangen, stuur deze uitnodiging dan even door.

Tot slot, ook al wordt de groep actieve lopers kleiner, er zijn nog steeds heel veel Bappers die het leuk vinden om elkaar weer eens te zien en te spreken! Graag tot de 21e januari.

Ton Gevaert, Dick de Waal Malefijt, Frans Smelt


 

Het was weer een enerverende halve van Haarlem (25-09-2017)

Zeker voor Marijn..  We weten nog goed hoe het vorig jaar verliep. Na 19 km sloeg het noodlot toe.  Maar ja dat was een jaar geleden. Afgelopen zondag om 14:00 uur stond Marijn weer te trappelen op de grote markt.  Samen met Eiliane, Jan, Ada, Andre, en andere fanatieke Bappers werden weer top tijden genoteerd.

Tevens heeft NH nieuws een rapportage rondom Marijn gemaakt die te zien is middels deze Link Artikel Marijn in NH Nieuws  

 Uitslagen van andere Bappers die meegelopen hebben zijn:

Jan Kuperus          21 Km   Tijd  1:52:00
Ada Habes            10 Km   Tijd  1:01:41
Marijn Schaaf        21 Km   Tijd  1:55:37
Eliana Hoogland     21 Km   Tijd  1:55:36
Andre Medenblik    10 Km   Tijd  0:56:00
Patricia Zandfstra   10 Km   Tijd  0:51:28